Getuigenissen

Home » Getuigenissen

Als kind ging ik altijd met mijn grootvader naar de tuinzaak Van Eyck en mocht ik dan eens op een tuintractor zitten. Dat vond ik fantastisch. Vandaag ben ik zelf de trotse eigenaar van een Kubota zitmaaier, een heel goede professionele machine die elk jaar in onderhoud gaat en waar ik nog jaren plezier zal van hebben.

Marc

Ik droomde al een tijd van een grasrobot maar de prijs hield me wat tegen. Door corona hebben wij ons vakantiebudget gespendeerd aan een robotmaaier van Husqvuarna en we zijn er heel tevreden over.

Frédérique

Sinds kort kun je online bestellen bij V-PRO. Tijdens de lockdown hebben we zo onze eerste grote aankoop voor onze nieuw aangelegde tuin gedaan: een grasmachine met mulching systeem. Handig en geen gesleur meer met grasafval.

Pieter-Jan

Wij hebben al meer dan 20 jaar een automatische grasmaaier en ons gazon ligt er altijd perfect bij. Ik noem onze robotmaaier trouwens mijn ‘beste man’ in huis die altijd perfect zijn werk doet zonder klagen.

Anne

Niet alleen voor mijn privé-aankopen van tuinmateriaal ben ik klant, maar ook in mijn job beveel ik machines van V-PRO aan omdat ik het volste vertrouwen heb dat deze zaak niet alleen professioneel materiaal maar ook een goede service levert.  Recent liet ik bij enkele van mijn klanten (grootbanken en multinationals) een Bigmow robotmaaier installeren.

Bruno

Ik ben een echte tuinfreak en ik ga graag eens langs bij V-PRO waar ze heel wat goede professionele merken verkopen. Ondertussen heb ik al een resem machines aangekocht: een Toro zitmaaier, een boomzaag van Stihl en Pellenc. Hopelijk blijft deze zaak nog lang bestaan.

Patrick

Vroeger was het gras maaien een klus die niemand graag deed. Sinds we onze Toro tuintractor hebben vechten de kinderen bijna om het gras te mogen afrijden.

Valérie

Ik ben al meer dan 50 jaar klant en al 50 jaar krijg ik de beste service. Ik ben begonnen met een kleine grasmachine die ik in Terlanen kocht, dan overgeschakeld op een zitmaaier en sinds ik niet meer zo mobiel ben, heb ik een grasrobot gekocht. En dat blijkt een goede keuze geweest.

Pierre

Omdat mijn man een grasallergie heeft, spendeerde ik heel wat uren in de tuin. Sinds we twee jaar geleden zijn overgeschakeld van een grasmaaier naar een robotmaaier hoef ik niet altijd meer te werken in de tuin, maar kan ik er ook van genieten.

Nancy

Professioneel advies bij aankoop, een heel groot aanbod in machines met accu (de toekomst!) en een goede dienst na verkoop. Dat is wat voor mij belangrijk is en wat ik krijg bij V-Pro.

Alexander

Net een huis met tuin gekocht en heb me onmiddellijk bij V-PRO een goede haagschaar van Stihl aangeschaft en een tweedehands grasmachine. Een goede keuze.

Seppe

Ook al heb ik een mini-tuintje toch wou ik absoluut een tuinrobot kopen. Mijn Honda Mimo is niet alleen mijn beste tuinvriend maar ook de speelkameraad van mijn kat.

Alain

Het is fijn te kopen in nog een echt familiebedrijf waar ze een heel uitgebreid aanbod hebben van tuinmachines: de klassieke grasmaaiers met of zonder mulching, maar ook robot- en zitmaaiers, hakselaars en haagscharen, professionele zitmaaiers en veiligheidsuitrusting. En je krijgt er ook een prima service na verkoop.

Bernard

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang unieke aanbiedingen en waardevolle tips voor het onderhoud van een perfecte gazon.

    Kom ons aanbod van tuinmachines bekijken in onze winkel en krijg persoonlijk advies