Onze merken

Omdat wij jou tuingereedschap van de hoogste kwaliteit willen bieden, nemen wij enkel de beste merken in ons assortiment op. Grasmaaiers, zitmaaiers, motocultoren, kettingzagen, tuintraktoren en nog zoveel meer: wij bieden zowel particulieren als professionelen een uitgebreid gamma, steeds met oog voor de wensen van de klant. Hieronder vind je een overzicht van alle merken die wij verdelen. Kom gerust eens langs in onze showroom om alle merken te ontdekken!

Home » Merken
Alitrak

Alitrak

Italiaans merk gekend voor zijn elektrische motorkruiwagens en transportwagens geschikt voor het transporteren van zware ladingen.

Belrobotics

Belrobotics

Robotmaaiers van Belgische kwaliteit. Dit bedrijf ontwikkelt sinds 2000 automatische maairobots voor het beheer van grote oppervlaktes tot 24.000 m² (= 2,4 hectare).

Bertolini

Bertolini

Italiaanse producent gekend voor zijn tuinfrezen, transporters en grasmaaiers.

Caravaggi

Caravaggi

Actief in het produceren van BIO-hakselaars, houtversnipperaars, composteringsmachines en machines voor speciale toepassingen.

Gianni Ferrari

Gianni Ferrari

Professionele machines voor het onderhoud van groene zones en buitenruimten. De uitgebreide productreeks omvat maaimachines, veegmachines, bladblazers, hakselaars, verticuteerders, sneeuwblazers en sneeuwschuiven. Ook voor het onderhoud van kunstgras bieden we machines aan.

Honda

Honda

Van compacte elektrische grasmaaiers tot hoogwaardige zitmaaiers. Dit Japans merk heeft altijd de geknipte maaier voor jouw tuin.

Husqvarna

Husqvarna

Zweedse fabrikant van gras-, zit- en robotmaaiers, riders, kettingzagen, bosmaaiers, sneeuwfrezen, motocultoren, …

Hustler

Hustler

Het Amerikaanse Hustler staat wereldwijd bekend voor kwaliteitsvolle, innovatieve, performante traktoren.

Kubota

Kubota

Deze Japanse fabrikant heeft een productaanbod van dieselmotoren over grasmaaiers tot traktoren van alle formaten.

Meclean

Meclean

Meclean is producent van professionele reinigingsmachines zoals stofzuigers, veegmachines, schrobmachines en hogedrukreinigers.

MM

MM

Dit Italiaans merk staat bekend om zijn kwalitatieve sproeitoestellen.

Pellenc

Pellenc

Hét merk bij uitstek voor professionele accumachines voor de gespecialiseerde landbouw en het onderhoud van groene zones en stadsreiniging.

Stihl

Stihl

Duitse fabrikant van kettingzagen, trimmers, bosmaaiers, haagscharen, bladblazers, …

Toro

Toro

Toro is wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud. Dit Amerikaanse merk is uitmuntend in het produceren van professionele gras- en zitmaaier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang unieke aanbiedingen en waardevolle tips voor het onderhoud van een perfecte gazon.

    Kom ons aanbod van tuinmachines bekijken in onze winkel en krijg persoonlijk advies