Home » Robotmaaiers

V-Pro, dé specialist in robotmaaiers

Droom je van een gazon dat altijd perfect gemaaid is en waarvan je optimaal kan genieten het hele jaar door? Schakel dan een robotmaaier in als tuinhulpje. Je bepaalt zelf wanneer je deze geruisloze ecologische tuinvriend aan het werk zet. Dankzij de grasresten die netjes over het gazon verdeeld worden en fungeren als natuurlijke meststof ziet je gazon er bovendien altijd gezond en perfect gemaaid uit.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop, het plaatsen, onderhouden en herstellen van robotmaaiers is V-Pro Power Equipment dé specialist bij uitstek die je met kennis van zaken advies geeft bij het kiezen van de geknipte robot voor je tuin. De voorbije jaren hebben wij al meer dan 3.000 robotmaaiers geïnstalleerd.

Van minituintje tot voetbalveld, van vlak tot hellend gazon

Vanaf een oppervlakte van enkele vierkante meters kan een robotmaaier al aan de slag. Is je tuin niet vlak? Geen nood de doorsnee robotmaaier kan hellingen aan tot 40%. De 4×4-robotmaaiers werken zelfs op steile hellingen tot 70%.
Heb je een prachtige siertuin met veel bloemperken en bomen? Dan komen wij ter plaatse kijken en geven wij je vrijblijvend professioneel advies op maat voor de haalbaarheid van een robot.
Voor grote graspartijen, parken of voetbalvelden hebben wij de Bigmow die grasoppervlakten tot 24.000 m² kan maaien.

Vooraanstaande partners met topmerken

Dankzij onze 55 jaar ervaring in de tuin- en bosbouw genieten wij van een hechte en betrouwbare samenwerking met tal van vooraanstaande partners. Voor de robotmaaiers zijn onze premium merken Husqvarna, Belrobotics, Honda en Stihl.

Installatie en service na verkoop

Zodra je de robotmaaier hebt gekocht die past bij de grootte van je tuin komt een V-PRO-technieker langs voor de volledige installatie en programmatie van de maaier op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Indien de robotmaaier connecteerbaar is met een smartphone zal de technieker dit met jou overlopen zodat de robotmaaier geen geheimen meer voor je heeft.

Samenwerking

Wij kijken graag samen met bedrijven, architecten, voetbalploegen en andere sportclubs waar een samenwerking mogelijk is. Voor de grotere modellen bieden wij ook huur- en lease opties aan.

Kom ons aanbod van tuinmachines bekijken in onze winkel en krijg persoonlijk advies